Gratis Inloopmoment

Datum: 17 april 2024, 9:00 - 16:00 uur
Naam praktijk: Ilse Kinder- en Jongerencoaching
Contactpersoon:

Kindercoaching is voor mij een waardevol vak, waarin ik zelf kinderen, pubers en ouders begeleid als het leren, om wat voor reden dan ook, even niet zo lekker gaat op school. Als gecertificeerd kinder- en Kernvisiecoach en ‘Ik leer leren’-trainer geloof ik dat de oplossing in het kind zelf zit. Met de Kernvisie methode bied ik een andere kijk op leeruitdagingen door dyslexie, ADD, ASS, ADHD en dyscalculie!

Door het ontdekken van zijn of haar natuurlijke en passende manier van leren, ontwikkelt jullie kind weer zelfvertrouwen en leert jullie kind zijn of haar leeruitdagingen om te buigen, zodat het op eigen kracht weer verder kan!

Wil je meer weten over wat ik voor jullie kind kan betekenen? Heb je specifieke vragen over de Kernvisie methode, het Ik leer leren-programma of wil je meer algemene informatie?

Reserveer je eigen plekje in de agenda op mijn website of stuur een berichtje en kom langs tijdens het inloopmoment in mijn praktijk op woensdag 17 april aanstaande! Komt dit moment je niet uit, bel me gerust voor een afspraak!

Ken je iemand die geïnteresseerd is? Heel fijn als je dit bericht dan met hem of haar deelt!

Sluit je aan bij Adiona

Ben je kindercoach en wil je je aansluiten? Meld je dan aan!