Speurtocht naar zwerfstenen

Datum: 14 april 2024
Naam praktijk: Kindercoaching praktijk 'T Zonnetje
Contactpersoon: Geralda Reterink

Tijdens de week van de kindercoaching wil ik mijn prachtige vak in het zonnetje zetten: Want wanneer ga je als ouders naar een kindercoach toe en op welke
manier kan ik jullie zoon/dochter helpen? Of jullie als ouder(s) ondersteunen?
Ik coach zelf ook soms buiten met sport, spel en creatieve activiteiten. Wat is er fijner als je lekker in de buiten lucht kunt spelen of actief bezig kunt zijn,
en het mooie weer komt er weer aan dus Lets Go!!

Voor jullie kinderen (en papa’s of mama’s, opa’s of oma’s of wie wil, mag natuurlijk meedoen!) We gaan opzoek naar emotie naar zwerfstenen!

Er zijn er 4 te vinden, De boze zwerfsteen, De blije zwerfsteen, Het verdrietige zwerfsteen(tje) en de chill zwerfsteen, achter op elke de steen vind je een vraag

Wat moet je doen?
1. Zoek de zwerfstenen die verstop worden op locaties in Rijssen, (er komen wat hints op sociaal media, dus goed in de gaten blijven houden) Je kan beginnen met zoeken 1 week voor ‘’de week van de kindercoaching’’ vanaf 8 April tot het einde van ‘’de week van de kindercoaching’’ 20 April!
2. Maak er een mooie foto van, en natuurlijk mag je erbij op de foto! en post die op onze pagina kindercoaching praktijk T’Zonnetje (Facebook – Instagram)
3 . Beantwoord de vraag die achterop de steen staat. (Deze antwoorden mag je naar ons mailen info@kczonnetje.nl of via een pbtje)
4. Verstop de steen weer op de plek! (zodat andere kinderen ook nog mee kunnen doen)

Er zijn 4 verschillende soorten kleuren stenen(= gevoelens) .

Kan jij ze alle vier vinden? En uiteraard valt er een leuke prijsje te winnen, voor o.a. het snelste vinden van alle 4 de stenen, de leukste foto, en de juiste antwoorden!!
Doe je mee met deze leuke speurtocht??
We wensen je alvast veel wandel en speurplezier!💙💙

Locatie

Adres: (Overijssel)

Sluit je aan bij Adiona

Ben je kindercoach en wil je je aansluiten? Meld je dan aan!